social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιμπάκης: Προσπαθούμε ώστε όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν

Τσιμπάκης: Προσπαθούμε ώστε όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν

Στους άξονες της δουλειάς που έχει γίνει στις τάξεις των Τραχώνων στο διάστημα της προετοιμασίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσιμπάκης, υπογραμμίζοντας πως ένα από τα βασικά ζητούμενα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουν.

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές έχουμε μία ικανοποιητική παρουσία στην προετοιμασία, έχουμε νέα πρόσωπα στο ρόστερ και κυρίως πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας. Με βάση συνολικά την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, το πρόσημο είναι θετικό, ενώ υπάρχουν και σαφή περιθώρια βελτίωσης» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα ο ανταγωνισμός κάνει καλό, όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι οι παίκτες διατηρούνται σε μία καλή κατάσταση, εξελίσσονται και προσπαθούμε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Ολα τα 'περιουσιακά στοιχεία' της ομάδας θέλουμε να είναι έτοιμα να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί. Χρειάζεται υπομονή-επιμονή και σκληρή δουλειά».

Όσον αφορά στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Θεωρώ πως θα είναι άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα και για τους δύο ομίλους. Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη υγεία σε όλο τον οργανισμό του πρωταθλήματος, στη διοργανώτρια Αρχή, στις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους παράγοντες με την ευχή να ζήσουμε και να χαρούμε στη μετά-κορονοϊού εποχή πάλι το ποδόσφαιρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35