social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα πεναλτι τα... τρομερά μωρά της Άμιλλας Περιστερίου την πρόκριση (4-2 τον ΑΟ Καλαμακίου)

Στα πεναλτι τα... τρομερά μωρά της Άμιλλας Περιστερίου την πρόκριση (4-2 τον ΑΟ Καλαμακίου)

Παλληκαρήσια πρόκριση χαρακτηρίζεται αυτό που πέτυχε σήμερα (9/9) η Άμιλλα Περιστερίου κόντρα στον ΑΟ Καλαμακίου στην διαδικασία των πέναλτι (4-2) (2-2 καν. Διάρκεια).

Το συγκρότημα του Κώστα Σώκου παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί δεν υπήρξε νικητής με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να κριθεί στα πέναλτι εκεί που οι Περιστεριώτες ήταν πιο τυχεροί και ικανοί παίρνοντας τη νίκη.

Μάλιστα η προκριση αποκτάει μεγαλύτερη αξία αφού η Άμιλλα έπαιξε με 9 απουσίες ενώ στο β' μέρος και έπειτα ολοκλήρωσε το ματς με τρεις ποδοσφαιριστές από το τμήμα της Κ17. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπαδημητρόπουλο όμως ο Κατσιμπούλας με κεφαλια μετά από φάουλ του Κουτρούλα έκανε το 1-1.

Στο 80 ο Ρήγας έκανε το 1-2, όμως οι Περιστεριώτες και πάλι με τον Κατσιμπούλα ισοφάρισαν (με σουτ έξω από την περιοχή) και έστειλαν το ματς στην παράταση.

Εκεί δεν αναδείχθηκε νικητές με αποτέλεσμα η συνάντηση να οδηγηθεί στην ρώσικη ρουλέτα. Εκεί οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 4-2. 

Να σημειωθεί ότι ο Παπαδημητρόπουλος για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι. 

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Σώκος) Κομπότης, Κατσιμπούλας, Σώκος, Μουστής, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας, Κουτσοκώστας (80' λ.τρ. Τοκμακίδης), Κουτρούλας, Σαχπατζίδης (46' Ρεπάι), Ασήμης (40' λ.τρ. Φράνκο), Πήδουλας (106' Τσιώλης). 

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραϊνδρος) Γεωργούσης (65' Κούρος), Κιριμλιογλου, Λεϊσος, Καλογερόπουλος, Κουμπαράκης, Γκράνας, Παπαιορδάνου, Λάιος (55' Ρήγας), Παπαδημητρόπουλος, Γιανναράκος, Μπουζιούρης.


Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ορφέα Αιγάλεω για το χαμό του 13χρονου αθλητή

Σπουδαίο βαθμό o Χαραυγιακός, 1-1 με το Χαϊδάρι

ΑΕ Μεταμόρφωσης: Πρώτη ανανέωση με Φούσκα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35