social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Επαγγελματική» νίκη ο Αστέρας Καισαριανής 0-2 στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Αθ. Δάφνη

«Επαγγελματική» νίκη ο Αστέρας Καισαριανής 0-2 στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Αθ. Δάφνη

Επαγγελματική νίκη για τον Αστέρα Καισαριανής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού στο ματς που έγινε στο γήπεδο Γέωργιος Καμάρας επικράτησε με 0-2 του Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και αφού προηγήθηκαν με το γκολ του Λεβέντη στο 4' είχαν την δυνατότητα να διαχειριστούν το ματς και να φτάσουν στο πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 4' ο Ζέλο εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Λεβέντης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 10' ο Πετανάι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε σε σώματα αμυντικών. Στο 25' η κεφαλιά του Λεβέντη μετά το κόρνερ του Ζέλο πέρασε άουτ, ενώ στο 32' την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Σαπαλίδη από τη σέντρα του Ραχίμ.

Στην επανάληψη με τη συμπλήρωση 10' αγώνα ο Αστέρας έκανε δυο τέρματα του με κεφαλιά του Σαπαλίδη όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 58' ο Μαχαίρας έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Παληγεώργος που έκανε το σουτ είδε τη  φεύγει άουτ.

Στο 65' ο Παληγεώργος έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι όμως το πλασέ του Σαπαλίδη κατέληξε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 85' ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σουτ του Ραχίμ για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όπου οι Καισαριανιώτες κέρδισαν πέναλτι με τον Παληγεώργο.

Ο Σαπαλίδης που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών έκανε το 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκος, Γκράβαρης (69' Δούρος), Ξένος, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Δημητρόπουλος (69' Φούντας), Χρήστου, Τριανταφυλλίδης, Πετανάι, Αμπεντινάι (57' λ.τρ. Ρισβάνης)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτς, Μαχαίρας, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Γεραγωτελλης, Ζέλο (72' Σταμούλης) Ραχιμ, Σαπαλιδης (90' Ψαραδέλης), Παληγεωργος (90' Σμυρνάκης), Αχνελ (72' Τζέλι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35