social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση ο Ηρακλής Περιστερίου, 3-2 τη μαχητική ΑΕ Μεταμόρφωσης

Στην παράταση ο Ηρακλής Περιστερίου, 3-2 τη μαχητική ΑΕ Μεταμόρφωσης

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ήταν αυτό που έγινε σήμερα (10/9) το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου ο Ηρακλής Περιστερίου έκαμψε στην παράταση την αντίσταση της ΑΕ Μεταμόρφωσης, επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση!

Οι κυανόλευκοι πήραν το εισιτήριο απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε πως φέτος θα είναι... περαστική από τη Γ' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με πλασέ του Νίκου (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Ζάχαρη στο 25' (1-1), αλλά να πάρουν και το προβάδισμα στο 52' με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρτέκας και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζάχαρης (1-2). Στο 70' η αριθμητική ισορροπία της αναμέτρησης ανατράπηκε, αφού αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για απώθηση ο Ψαρρής, με τους ανθρώπους της ΑΕΜ να χαρακτηρίζουν υπερβολική την απόφαση του διαιτητή Ρομπότη. Στο 83' ο Ηρακλής ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι του Α. Σάσσαλου (2-2), το οποίο επίσης αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι στήριξης αμυνομένου και δεν θα έπρεπε να εκτιμηθεί ως παράβαση. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου οι Περιστεριώτες βρήκαν το γκολ της πρόκρισης στο 112' με πλασέ του Χρυσοχόου (3-2).

Διαιτητές: Ρομπότης, Παπαδόπουλος-Τριανταφύλλου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταυρος Σαριγκουλης): Καλαμάρης, Πάνος, Μαρίνος, Μήτρος, Ε. Σάσσαλος, Βασιλείου, Πουρίκι (63' Ζενέτος), Νίκου (110' Μπούρδος), Νίττας, Βαρδαραμάτος (63' Χρυσοχόος), Σοροβίγκας (63' Α. Σάσσαλος)

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Χατζηιωαννίδης, Μιγκάκης (77' Κλετσίδης), Ψαρρής, Σαλούστρος (91' Μπόλος), Ζάχαρης, Μπαντίνογλου (83' Στεργίου), Παπαβασιλείου, Μαρτέκας (73' Γιατράς), Ομάρ, Παπαρδάκης (73' Αλιάι).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35