social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα πέναλτι λύγισε τον Νεοπεντελικό ο Αστέρας Ζωγράφου!

Στα πέναλτι λύγισε τον Νεοπεντελικό ο Αστέρας Ζωγράφου!

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της σημερινής (10/9) ημέρας στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ήταν δίχως αμφιβολία εκείνο που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Γουδή.

Εκεί, αναμετρήθηκαν ο Αστέρας Ζωγράφου και ο Νεοπεντελικός, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια και 2-2 στην παράταση, για να πάρουν τελικά την πρόκριση οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι! Σε αυτήν στάθηκαν ψύχραιμοι και εύστοχοι οι Βραχίμη, Λιόλιος, Τσιάκαλος, Βαλάτσος και Εξηντάρης, ενώ για τον Νεοπεντελικό ευστόχησαν αρχικά οι Γκόνος, Ταουζής και Γεωργαντής, αλλά αστόχησε στο τέταρτο χτύπημα ο Βλάχος.

Στο ενενηντάλεπτο είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Μπεκιάρη στο 35' (0-1), για να ισοφαρίσει στο 61' ο Εξηντάρης από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Τσιάκαλος σε χέρι αμυνομένου και αμφισβήτησαν εντόνως οι άνθρωποι του Νεοπεντελικού (1-1). Στο 78' ο Γεωργαντής είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σκάει στο έδαφος σε σουτ που επιχείρησε από θέση εκτός περιοχής, για να φτάσουμε στην ημίωρη παράταση, όπου ο Νεοπεντελικός πήρε ξανά το προβάδισμα στο 93' χάρη σε ένα θεσπέσιο γκολ του Μπιτσάκη (1-2). Ωστόσο, με τη... σέντρα (94') ο Βαλάτσος σκόραρε με σουτ και έφερε ξανά το ματς στα ίσια, οδηγώντας το εν τέλει στη «ρώσικη ρουλέτα» όπου οι κυανέρυθροι επικράτησαν.

Διαιτητές: Καράμπελας, Πάσκος-Στρίκος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοτζάι, Τηγανίτας, Δρακάς (101' Τζιμάνης), Τούντας, Εξηντάρης, Βραχίμη, Βασιλείου (46' Κολοκυθάς), Τσιάκαλος, Τζοβάρας (91' Βαλάτσος), Τζίγκος, Καραμάνος (58' Λιόλιος)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλιτσής, Μπεκιάρης, Ταουζής, Παππάς, Σταυρόπουλος (37' λ.τρ. Γκόφας (97' Μαρουλίδης)), Μεταξάς (65' Βλάχος), Μπιτσάκης, Σιάλος, Γκόνος, Γεωργαντής, Μαντζώρος (55' Γκιονάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35