social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ανθούπολη φωτιές... 4-0 το Καματερό

Η Ανθούπολη φωτιές... 4-0 το Καματερό

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Γιώργο Τζαμαλή η Ανθούπολη νίκησε με 4-0 το Καματερό στο γήπεδο της Χωράφας και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι απέναντι σε μια ομάδα που βρέθηκε σε κακή ημέρα. 

Το  ματς στο β ημίχρονο κύλισε στα ίδια επίπεδα, με την ίδια εικόνα, με την ομάδα να δείχνει νευρικότητα στο παιχνίδι της και να μην αποδίδει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Οι συνεχείς διακοπές στο β’ μέρος έκοψαν το ρυθμό και επέφεραν εκνευρισμό στο παιχνίδι της ομάδα μας.

Το 1-0 σημείωσε στο 7’ ο Ξυνογαλάς μετά από παράλληλη συρτή πάσα του Δράμη. Στο 16’  σουτ του Μπινέρι εξω από την περιοχή απέκρουσε στο γάμα ο Αλεξόπουλος. Νεο σουτ από Καλογερή στο 29’ μέσα από την περιοχή απέκρουσε και πάλι ο Αλεξόπουλος. Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (46’) ο Ηλιόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Κολιάκη.

Στο 70’ ο Κυριαζής είδε  τον Κολιάκη μακριά από το τέρμα του και με ένα σουτ από 30 μέτρα έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ο Ηλιόπουλος ύστερα από σέντρα του Κακιώρη στο 77’.

 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Μπαγετάκος, Μακρής, Λάσκαρης, Πάσσαρης, Δράμης (75’ Συριόπουλος), Καλογερόπουλος (66’ Αρβανίτης), Ηλιόπουλος, Πανούτσος (56’ Κυριαζής), Ξυνογαλάς (75’ Διονάτος)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Παππάς (82’ Γεωργόπουλος), Μπινέρι (82’ Σιατούνης), Μαυροειδής (66’ Πέτρου), Χαιρετάκης (46’ Τσουτσάνης), Πρισιμιτζής, Καλογερής (66’ Τζωρτζίνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35