social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόσθεσε νιάτα και ποιότητα ο ΑΟ Ιλίου

Πρόσθεσε νιάτα και ποιότητα ο ΑΟ Ιλίου

Τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΑΟ Ιλίου, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τους Παντελή Θάνο, Κωνσταντίνο Γεωργαντά και Περικλή Ντέλλα, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα πλάνα του Ανδρέα Νάστου. Η ενημέρωση της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρει:

«Με περίσσια χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τους 16χρονους Παντελή Θάνο και Κωνσταντίνο Γεωργαντά, παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας. Και οι δύο ξεκίνησαν από την ακαδημία του ΑΟ Ιλίου και συνέχισαν στην U14 και U15 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία αυτά τα ταλαντούχα παιδιά να αγωνιστούν στο αντρικό πρωτάθλημα της Αθήνας, να κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων τους.

*Να σημειωθεί ότι ο Γεωργαντάς έκανε την πρεμιέρα του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παπάγο για την 2η φάση του Κυπέλλου.

Συνέχεια μεταγραφών με τον ταλαντούχο winger Περικλή Ντέλλα που έχει αγωνιστεί στις U13-15-17 της ΠΑΕ ΑΕΚ και έρχεται σε εμάς από την U19 της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ανδρέας Νάστος με τους συνεργάτες του Κωνσταντίνο Γεροντάκη και Σπύρο Νταλαγιώργο, επενδύει σε νέους με υψηλό επίπεδο και τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ξεχωρίσουν με συνεχείς αγώνες σε ανταγωνιστικό επίπεδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35