social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστικά» τα Βριλήσσια, 4-2 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

«Χορταστικά» τα Βριλήσσια, 4-2 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν τα Βριλήσσια στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, φτάνοντας σε νικηφόρο αποτέλεσμα και θετικό ξεκίνημα στην προσπάθειά τους.

Η ομάδα του Δ. Λειβαρτζινού επιβλήθηκε με 4-2 του μαχητικού ΑΟΝ Αργυρούπολης, σε ένα παιχνίδι που είχε όμορφα γκολ και ωραίες συνεργασίες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 22ο λεπτό με πλασέ του Καλιαμπάκα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με προσπάθεια του Φασούλα. Ωστόσο, πριν την ανάπαυλα, ο Καλιαμπάκας «χτύπησε» ξανά και με πανέμορφο σουτ πέτυχε το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αραμπατζής σημείωσε ένα επίσης υπέροχο γκολ με σουτ για το 3-1, με τον Ρούσσο να μειώνει σε 3-2 με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λύκος. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κόκκινος στο 75', βρίσκοντας δίχτυα με ένα σουτ «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής για το τελικό 4-2.

Διαιτητές: Παπαγιαννάκης, Ρομπότης-Σούλτης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Λ. Πετόκου, Γεροντάκης (77' Δημητρέλος), Προβίδης (88' Μήτσης), Τσιούμας (84' Γκρέκος), Αραμπατζής, Κόκκινος (77' Κ. Πετόκου), Νικόλα, Καλιαμπάκας, Αναστασίου (88' Αποσκίτης), Λύκος

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Μιχαηλίδης (46' Μιχαλάλης), Νταλλής (53' Τριτσινιώτης), Κουκουνασούλης, Μούσα, Μπαξεβάνης (82' Νικολόπουλος), Κουλουρίδης (46' Λαχανάς), Μαρούντας, Φασούλας, Ρούσσος, Ρώσσης (46' Αρβανιτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35