social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Τσατσαλίδη οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 τον Αστέρα Γλυφάδας

Με Τσατσαλίδη οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 τον Αστέρα Γλυφάδας

Ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» το απόγευμα του Σαββάτου (23/9), με τους Λύκους Χαϊδαρίου να καταβάλουν τον Αστέρα Γλυφάδας και να φτάνουν στη νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τσατσαλίδης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, οδηγώντας τη στην επικράτηση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ στο 28ο λεπτό, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο σουτ του Περλέσι. Λίγα λεπτά μετά οι άνθρωποι των Λύκων ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Γιαννόπουλου, όπου -όπως υποστηρίζουν- η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου. Το σκορ άνοιξε στο 54' ο Τσατσαλίδης με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και, παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 75' λόγω αποβολής του Παπακωνσταντίνου, να ισοφαρίζουν δύο λεπτά μετά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρυσικού στο οποίο υπέπεσε ο Γιαννόπουλος (1-1). Παρά την ψυχρολουσία οι Λύκοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη, χάρη σε γκολ στο 81ο λεπτό μετά από σουτ του Τσατσαλίδη, στο οποίο η μπάλα άλλαξε πορεία στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας για το 2-1.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Αγγελάκης-Τσάγκαρης

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Καλλιγάς, Τουλιαγκάνοβ, Λώλος, Γιαννόπουλος (77' λ.τρ. Βασίλας), Μπούσκος, Ταρούσα, Τσατσαλίδης, Ασκοτίρης, Πλατανίτης (64' Καραθανάσης), Περλέσι, Γκοτσούλιας (46' Παππάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Μπαρλαμπάς (64' Γιαννούλης), Τριανταφυλλάκης (89' Καραβίδας), Καλαντζής, Μαντικόπουλος, Α. Μπαλαφούτης, Καραφωτιάς (46' Παπαμιχάλης)(64' Καλλιοντζάκης), Παπακωνσταντίνου, Χ. Μπαλαφούτης, Χρυσικός, Μπακαλιάνης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35