social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χορταστική ισοπαλία για Καματερό και Παπάγο (2-2)

Χορταστική ισοπαλία για Καματερό και Παπάγο (2-2)

Στο 2-2 έμειναν Καματερό και Παπάγος. Οι άνθρωποι του Καματερού έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι " το ματς στιγματίστηκε από την αλλοπρόσαλλη διαιτησία του διαιτητή Κοντογιάννη (ιδιαίτερα στο α’ μέρος) που έδωσε το «δικαίωμα» και στις δυο ομάδες να φωνάζουν για τα σφυρίγματα του. Πάντως για τους παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα, έφερε εκνευρισμό η φάση του 2’ που έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κουλούρη από τον Πιτέλη". 

 
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης γράφοντας το 0-1. Στο 25’ ο Πρισιμιτζής σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή από τον Αλεξιάδη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πρισιμιτζής κάνοντας το 1-1.
 
Στο 30’ ο Μπράτσος σούταρε συρτά από καλή θέση, ο Κολιάκης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά, μπήκε στην φάση ο Κουλούρης, και με προβολή σημείωσε το 1-2. Την ισοφάριση σημείωσε ο Γιώργος Παππάς στο 43’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πρισιμιτζή. 
 
Το δεύτερο μέρος δεν είχε να επιδείξει κάτι το ουσιαστικό από πλευράς ουσίας μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων. Ωστόσο στο 80’ ο Πρισιμιτζής σπατάλησε μοναδική ευκαιρία με την λανθασμένη επιλογή σε άστοχη σέντρα αντί μιας καλύτερης επιλογής. 
 
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης (46’ Παπαιωάννου), Μαυροειδής (66’ Καλογερής), Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Αρναρέλλης, Τζωρτζίνης, Παππάς, Πρισιμιτζής, Τσουτσάνης, Χαιρετάκης (76’ Πέτρου)
 
ΠΑΠΑΓΟΣ: Μαρκαντωνάκης, Κώτης (56’ Λύρο), Κωστόπουλος (76’ Δρυμωνίτης), Αλεξιάδης, Λιούκας, Μεσίνι, Μπράτσος, Κασβίκης, Ταλιούρης (66’ Μπάνη), Ρηγόπουλος, Κουλούρης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35