social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ορφέας Αιγάλεω λύγισε (2-1) την Κηπούπολη

Ο Ορφέας Αιγάλεω λύγισε (2-1) την Κηπούπολη

Ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο με καλό ρυθμό και έντονες συγκινήσεις, ο Ορφέας Αιγάλεω πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Κηπούπολη, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο νέο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο του Ρουφ οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με φάουλ του Τσεσμελόγλου (1-0). Μάλιστα, στο 23' πέτυχαν και δεύτερο γκολ με προσωπική ενέργεια και σουτ του Σταύρου (2-0). Στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη αντέδρασε, μειώνοντας σε 2-1 στο 52' με προσπάθεια του Τζαρέλλα. Δέκα λεπτά μετά είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Καλαμοτουσάκης νικήθηκε από τον Μακρή στο πέναλτι που εκτέλεσε και στο οποίο είχε υποπέσει ο Χαρίτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Κουντουρέλης-Γεωργιτσόπουλος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Γιώργος Ντιμιτρέσκου): Μακρής, Σταύρου, Χαρίτος, Μπέλιας, Λουκάς, Μαγαλιός (90' Ραυτόπουλος), Κονγκίνη (59' Μαλεσσόβας), Βίλα, Φανός (90' Μηδελλιάς), Τσεσμελόγλου (90' Αγγελόπουλος), Σακάκος (75' Αγγελακόπουλος)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Χάιδας, Πανίδης, Λουκάκης, Ζαρναβέλης (83' Ρούτσης), Καλαμοτουσάκης (83' Κούτρης), Μπίσκος (80' Βογιατζής), Σαλλίτα (46' Καλέμης), Τζαρέλλας, Νένδος, Σταματογιαννόπουλος (69' Θεοχαρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35