social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ κίνηση με Αντωνόπουλο ο Άγιαξ Ταύρου!

Σούπερ κίνηση με Αντωνόπουλο ο Άγιαξ Ταύρου!

Τη μία μετά την άλλη ολοκληρώνουν στον Άγιαξ Ταύρου τις μεταγραφικές ενέργειες με τις οποίες η ομάδα θα παραμείνει πρωταγωνίστρια στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο για ακόμη μία σεζόν.

Έπειτα από μεθοδικές κινήσεις η διοίκηση των ερυθρόλευκων πέτυχε να ολοκληρώσει την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Αντωνόπουλου, μετά από μία χρονιά όπου είχε τη δική του, σημαντική συμβολή στην εξαιρετική παρουσία του ΑΟ Χαϊδαρίου, που οδήγησε εν τέλει στην άνοδό του στη Γ' Εθνική. Μάλιστα, ο 21χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Γαζή, σημείωσε φέτος και την πρώτη του συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα κυανέρυθρα της ομάδας των δυτικών προαστίων, αγωνιζόμενος για λίγα λεπτά στη νίκη επί του Περαμαϊκού (2-0). Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Ταύρου καταφέρνει να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια προσόντα, που μάλιστα βρίσκεται και σε ιδιαιτέρως νεαρή ηλικία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Άγιαξ θέλησαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου για τη συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35