social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνοιξε λογαριασμό ο Ηρακλής Περιστερίου, 4-0 τον Άτταλο

Άνοιξε λογαριασμό ο Ηρακλής Περιστερίου, 4-0 τον Άτταλο

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πέτυχε σήμερα (30/9) το απόγευμα ο Ηρακλής Περιστερίου.

Η ομάδα του Στ. Ηλιόπουλου επικράτησε με 4-0 στο γήπεδο Κ. Αχαρνών απέναντι στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, που «πλήρωσε» την απειρία του και την έλλειψη λύσεων στην επίθεσή του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Νίκο σε γύρισμα του Πουρίκι (0-1), για να ακολουθήσει ένα διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία, αλλά και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πρωταγωνιστή τον Κουτσόπουλο ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία. Στο 44' ο Ηρακλής σημείωσε ένα «τυχερό» γκολ, καθώς στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο γκολκίπερ Καββαδίας, είδε την μπάλα να προσκρούει στο σώμα του Χρυσοχόου και να καταλήγει στην εστία του (0-2). Τα πράγματα είχαν γίνει πολύ πιο εύκολα, πλέον, για τους Περιστεριώτες, που στο δεύτερο ημίχρονο εδραίωσαν τη νίκη τους. Στο 53' ο Νίτας με δυνατό σουτ στο «Γ» της εστίας έγραψε το 0-3 και στο 68' ο Ζαφειράτος τιμώρησε άλλο ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, γράφοντας με σουτ το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Αθανασάκης-Παπαγεωργίου

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καββαδίας, Χριστόπουλος, Κουτσόπουλος, Βλάμης, Σταθάς, Ασημακόπουλος (76' Αλιμπέρτης), Μαρούσος (64' Αμπαλιάς), Ντόνης (84' Κορλιές), Τσουλάκος, Καραπατής, Λίκα (84' Φουσέκας)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (56' Ζαφειράτος), Πουρίκι (73' Λουκάς), Μήτρος, Ε. Σάσσαλος, Βασιλείου, Σοροβίγκας, Α. Σάσσαλος (64' Πάνος), Νίτας (70' Βυθούλκας), Βαρδαραμάτος (73' Κρανίτης), Νίκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35