social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σεφτέ» με… buzzer beater του Τζίμα ο Άρης κόντρα στον Χολαργό στη «ματσάρα» του Καλαμακίου (2-1)!

«Σεφτέ» με… buzzer beater του Τζίμα ο Άρης κόντρα στον Χολαργό στη «ματσάρα» του Καλαμακίου (2-1)!

«Τρελό» και σκληρό παιχνίδι στο Καλαμάκι, με τον Άρη (3β., 12ος) να κάνει «σεφτέ» στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, επικρατώντας με 2-1 του Χολαργού (7π., 3ος) χάρη στο γκολ του Τζίμα στο 5’ των καθυστερήσεων και μπροστά σε 100 φίλους των ομάδων.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Εξαρχής ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παθαίνουν… σοκ στο 24’, όταν ο Κομνηνός αποχώρησε με τράβηγμα στο δικέφαλο και στο 58’ με το ίδιο πρόβλημα έγινε αλλαγή ο Φωστέρης, βάζοντας μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Σήφη Βενάκη πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Κένταυρο Βριλησσίων το Σάββατο (7/10). Από την άλλη πλευρά, οι Καραγκιουλές και Κακούτης στο 63’ και το 75’ αντίστοιχα, πήγαν στα αποδυτήρια με ενοχλήσεις.

Από μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μιχαλακόπουλο να μην πλασάρει δυνατά από καλή θέση στο 3’ και τον Τσιαντή να αστοχεί σε σημαντικό τετ α τετ στο 16’. Πολλά τα σφυρίγματα και οι κάρτες από τον διαιτητή Κασίδη που είχε δύσκολο έργο σε ένα απαιτητικό αγώνα για 96 λεπτά.

Στο 49’ ήλθε το 1-0 έπειτα από «κούρσα» του MVP Τζίμα και πλασέ μέσα από την περιοχή (χτύπησε και στα δυο δοκάρια) του Μπρίλη στο ντεμπούτο του, ο οποίος έχει τρεις ημέρες στην ομάδα και μεσοβδόμαδα έβαλε γκολ στον Άρη με τη φανέλα του Κένταυρου! Στο 51’ ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι του Μπακαδήμα, φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, όμως ο Φωστέρης έστησε την μπάλα και έγραψε το 1-1. Θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή στο 55’, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα, ο Νιανγκ ανέλαβε δράση, σπαταλώντας 3 ευκαιρίες, ειδικά στο 79’.

Στο 80’ σημειώθηκε πεντάλεπτη διακοπή έπειτα από πτώση του Γουλή, ένταση ανάμεσα σε Μιχαλακόπουλο και Πατερίτσα, με τον πρώτο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για «βίαιη απώθηση» σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φ.Α. ο κύριος Κασίδης.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση του Χολαργού, ο Τζίμας καραδοκούσε και στο 90+5’ πέρασε τον Τσαγκάρη, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε στη γωνία τον Παπαγεωργίου για να στείλει στα… ουράνια τον Άρη Καλαμακίου με τη μεγάλη νίκη 2-1!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασίδης Γ., Αθανασάκης Δ. - Μαραθωνίτης Μ.

ΑΡΗΣ ΚΑΛ. (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Κοτόπουλος, Γιούσεφ, Μπακαδήμας, Κακούτης (75’ λ.τρ. Βασιλειάδης), Καραγκιουλές (63’ λ.τρ. Σουρβίνος), Τζίμας, Προμπονάς, Μιχαλακόπουλος, Μούτσης (71’ Ελευθεριάδης), Μπρίλης.

ΟΦ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Σήφης Βενάκης): Σαμαρας, Μάμαλης (46’ Γαληνάκης), Τσαγκάρης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Πατερίτσας, Κομνηνός (24’ λ.τρ. Νιανγκ), Μπαλαχτσής (69’ Ζαφείρης), Ζιάμπρας, Φωστέρης (58’ λ.τρ. Χατζής), Τσιαντής (46’ Μπόλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35