social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δύο στα δύο» ο Χαραυγιακός, λύγισε τη μαχητική Χρυσούπολη (2-1)

«Δύο στα δύο» ο Χαραυγιακός, λύγισε τη μαχητική Χρυσούπολη (2-1)

Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση, ο Χαραυγιακός κατάφερε να καταβάλει την πολύ καλή Χρυσούπολη και να πετύχει τη νίκη με 2-1, κάνοντας το «δύο στα δύο» στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ και, συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο.

Οι «νερατζούρι» είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όμως ο Βουρλούμης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μαρινόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι Περιστεριώτες είχαν κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βουρλούμης εκτέλεσε φάουλ και ο Νίκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο 86' ο Τσοντάκης δέχιθηκε την ασίστ του Νίκου και με πλασέ προ κενής εστίας σημείωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 92' με κεφαλιά του Τζωρτζακάκη.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Μπαζακούλας-Παπαπαύλου

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Κώστας Αρζένης): Σταματόπουλος, Δημητρακόπουλος (46' Τσοντάκης), Βουρλούμης, Μιχαηλίδης, Τουγουντζόγλου (89' Γκίκας), Τάφα (46' Παρασκευάς), Δραμουντανής (78' Κουντουριώτης), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Ασβεστάς (46' Αναστασίου)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Μαρινόπουλος, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Ψυχογιός, Λάππας, Λουμίδης, Τζαβάρας (77' Τζωρτζακάκης), Κρεμμύδας, Ζούκας (25' λ.τρ. Θηβαίος (77' Βασιλειάδης), Μακρής (65' Κωνσταντινίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35