social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Κυψέλη ο Τριφυλλιακός, 4-1 τον Άτλαντα

Πέρασε από την Κυψέλη ο Τριφυλλιακός, 4-1 τον Άτλαντα

Με καλή εμφάνιση σε μεγάλα διαστήματα ο Τριφυλλιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Κυψέλης, όπου επιβλήθηκε με 4-1 του Άτλαντα.

Έτσι, η ομάδα του Γ. Κατσαρού έκανε το «δύο στα δύο», έπειτα από την άνετη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το... καλημέρα στο παιχνίδι (1') χάρη σε πλασέ του Γεωργίου (0-1), για να έρθει η ισοφάριση στο 30' με σουτ του Κώη. Στο 42' ο Τριφυλλιακός ανέκτησε το προβάδισμα με φάουλ του Σαντικάι, στο οποίο η μπάλα χτύπησε σε σώματα και άλλαξε πορεία (1-2). Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, πέτυχε άλλα δύο γκολ, απλοποιώντας την υπόθεση νίκη. Στο 62' ο Πανταζής με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 1-3 και στο 65' ο Βιτζηλαίος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Στο 73' ο Κώης είχε σουτ στο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στο 80' ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Μεντζελόπουλος, Ματσούκας-Δηλγερίδης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβάνιος, Χατζίου (80' Τσιτσόπουλος), Μαρμαράς, Κοσμίδης (60' Σ. Νασή), Τελάι, Κώης, Α. Νασή (60' Χούνο), Σινομάτι, Καβαλιέρης, Βασιλείου (46' Αποστολάκης)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (83' Φέρλιας), Βαλασιάδης (70' Τσιάτσιος), Μαλέλι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (77' Κατσαρός), Βιτζηλαίος (70' Παυλόπουλος).

(photo: abola.gr)

 


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος

«Πλώρη» για άνοδο ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 5-1 στην Τερψιθέα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35