social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την έκπληξη ο Αστέρας Γλυφάδας, 1-3 την Αθηναϊδα στην Κυψέλη

Την έκπληξη ο Αστέρας Γλυφάδας, 1-3 την Αθηναϊδα στην Κυψέλη

Η έκπληξη του Κυπέλλου ΕΠΣΑ σημειώθηκε στην Αλεπότρυπα εκεί που ο Αστέρας Γλυφάδας επικράτησε με 1-3 της Αθηναϊδας για την 3η φάση και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 5' ο ΄Μπαλαφούτη έκανε το 0-1, με τον Μυλωνά στο 28' να ισοφαρίζει σε 1-1.Στο 57 ο Καραβίδας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με το αυτογκολ του Γκιμούση στο 62' να γράφει το τελικό 1-3. Να σημειωθεί πάντως ότι η Αθηναϊδα στάθηκε άτυχη αφού σημάδεψε 4(!!!) φορές το δοκάρι.

Ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 οι Ρωμανός, Μυλωνάς και Ντιντίφας είχαν δοκάρι, ενω ο τελευταίος και ενώ το σκορ ήταν 1-2 είδε την προσπάθεια του να έχει την ίδια κατάληξη. 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντοπουλος) Γκιμούσης, Λούλο (55' Σουλιμάν), Θεοδοσίου (65' Βάρρας), Ρωμανός, Κουτράκης, Μαυρομματάκης, Δούκας, Φίλος (78' Αραπάι), Μυλωνάς, Ντιντίφας, Βαγγέλης (55' Κανδελαπας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Σκρίνος, Βιτωράτος, Τριανταφυλλάκης, Μπαρλαμπάς, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντινου (74' Θέμελης), Παπαμιχάλης (30' Καραβίδας), Μπαλαφούτης, Γιαννούλης (84' Νικολόπουλος)


Σχετικά άρθρα

«Χρυσό» βαθμό η Λαύρα Αργυρούπολης (1-1 με Λύκους Χαϊδαρίου)

Ανακοίνωσε Βασιλειάδη η Αθηναϊδα

Βόγλης: «Είδα όπως θέλω να βλέπω τον Ιπποκράτη κάθε Κυριακή»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35