social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η φοβερή Λαύρα απέκλεισε στα πέναλτι (4-3) τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου!

Η φοβερή Λαύρα απέκλεισε στα πέναλτι (4-3) τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου!

Το... ταξίδι της Λαύρα Αργαυρούπολης στο φετινό Κύπελλο ΕΠΣΑ θα έχει και συνέχεια!

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη πανηγύρισε σήμερα (11/10) άλλη μία πρόκριση, αυτή τη φορά απέναντι σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, παίρνοντας το εισιτήριο για την τέταρτη φάση του θεσμού.

Συγκεκριμένα, υποδέχθηκε τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο γήπεδο Αργυρούπολης β', επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 4-3, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και με την παράταση να λήγει στο 1-1.

Οι «βυσσινί» είχαν δοκάρι στο 23ο λεπτό με κοντινό σουτ του Πολυμερόπουλου σε φάση διαρκείας, όμως στο 45' ευτύχησαν να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από αποβολή του Χ. Κυριαζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο ημίχρονο πέρασε επίσης χωρίς γκολ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά το προβάδισμα στο 99' χάρη σε ένα ανεπανάληπτο σουτ του Φωτουλάκη από μακρινή απόσταση (1-0). Παρά το σοκ και την κόπωση, οι φιλοξενούμενοι δεν το... έβαλαν κάτω, αντιθέτως κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 113', με σκόρερ τον Φραγγεδάκη σε απομάκρυνση από τον Καλαμάρα (1-1). Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου από πλευράς Λαύρας ευστόχησαν οι Πολυμερόπουλος, Ασωνίτης, Αλεξίου, Μαυρόπουλος και από εκείνη της Θύελλας οι Κουμουνδούρος, Τσακόγιωργας, Σινάι. Ο γκολκίπερ Καλαμάρας, όμως, απέκρουσε δύο εκτελέσεις, πρωτοστατώντας στην πρόκριση της ομάδας του!

Διαιτητές: Αρβανίτης, Γκίκας-Βαμβακάς

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης (117' Πεχλιβανίδης), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Αγγελακόπουλος, Κοκοβίδης (73' Μαυρόπουλος), Λιάμπος (63' Τ. Κολάι), Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ηλίας Τζεμόπουλος): Χαλικιάς, Λ. Κυριαζής (46' Παπανδρέου), Δημητρίου (73' Σινάι), Κίλιας, Χ. Κυριαζής, Κουμουνδούρος, Καντέλης, Πετράκης (46' Φραγγεδάκης), Δελαπόρτας (46' Κ. Λαγοπάτης), Κούτρος (86' Τσακόγιωργας), Δ. Λαγοπάτης (102' Ασημακόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

Ενίσχυση στον «άσο» οι Αμπελόκηποι

Ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι ο Ηρακλής Περιστερίου: Πήρε και Σάσσαλο!

«Πλήγωσε» τον Άγ. Δημήτριο η Ελευθερούπολη (1-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35