social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αούστρια για... φίλημα, 3-1 τον Ατρ. Μεταμόρφωσης

Αούστρια για... φίλημα, 3-1 τον Ατρ. Μεταμόρφωσης

Μετά την κακή παρένθεση και την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στον Άλιμο, ο ΠΑΟ Ρουφ έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης επικρατώντας με 3-1.

 

Η Αούστρια επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο αφού είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία σε όλο το ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 18' σε σουτ του Μπούντρα. Στο 48' ο Κουνάδης είπε όχι στο σουτ του Γαντζούλα, με τη μπάλα να φτάνει στον Σιδηρόπουλο ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0 αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους κόκκινους που ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με ενέργεια του Μπόκου. Στο 55' με κεφαλιά ο Γεωργίου έκανε την ανατροπή μετά τη σέντρα του Ζοτάι, διαμορφώνοντας το 2-1. Ο ΠΑΟ Ρουφ είχε τις φάσεις μετά να κλειδώσει το ματς νωρίτερα όμως δεν μπόρεσε. Μάλιστα στο 90' η τύχη συμμάχησε με τους γηπεδούχους αφού το σουτ του Καραγεώργου πέρασε μόλις άουτ.

Το τελικό 3-1 έκανε ο Κουσουρίδης στις καθυστερήσεις μετά από ωραία πάσα του Γεωργόπουλου. 
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στάθης Πανακούλιας): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Μπόκος, Τσουκαλάς, Βουρνάζος, Φέγγης (86′ Τσονόπουλος), Στατήρης (86′ Κουσουρίδης), Καταγιάννης, Γεωργίου (67′ Σταμάτης), Αναστασίου (46′ Νάσι), Ζοτάι (67′ Μανέτας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Σαμιώτης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καράβολας, Κομιώτης, Ζαγαρέλος (70′ Μπάμπουλας), Γαντζούλας (60′ Φάκης Ι.), Δούκας (87′ Φάκης Δ.), Σιδηρόπουλος, Βιτορεάνου, Μπούντρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35