social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το τελευταίο εισιτήριο η Κοψαχείλα, 3-0 το Μαρούσι

Το τελευταίο εισιτήριο η Κοψαχείλα, 3-0 το Μαρούσι

Χωρίς δυσκολία προσπέρασε η Κοψαχείλα το εμπόδιο του Αμαρουσίου και πήρε το εισιτήριο που εκκρεμούσε για την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Π. Φαλήρου επικράτησε με 3-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας, που προερχόταν από δύο σπουδαίες προκρίσεις.

Στο 28' ο Ντούνης επιχείρησε σέντρα σουτ και είδε την μπάλα να προσγειώνεται στο δοκάρι, όμως τρία λεπτά μετά (31') άνοιξε το σκορ μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Ζαφείρη (1-0). Στο 34' ο σκόρερ του πρώτου γκολ ανατράπηκε στην περιοχή από τον γκολκίπερ Καραστέργιο και ο Φ. Βεϊζάι από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 48' ο Φωτόπουλος με σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Γκίκας, Καρράς-Σταθόπουλος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Παπαδόπουλος, Μαύρος (78' Γονατάς), Ντούνης, Μπιρτσάι (74' Δεμερτζής), Κωστής, Μπαξεβανίδης, Δ. Βεϊζάι (78' Φύτρος), Φωτόπουλος (64' Σάββας), Δερμιτζάκης (46' Δόγκας), Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Καραστέργιος, Χειλάς, Μιχαλάς (58' Κορδάκης), Γκιόκας, Σταυράτης, Διαμαντής (73' Χαβενετίδης), Κογιωνός (46' Χατζίου), Βογιατζόγλου, Κανέλλος (46' Ποταμιάνος), Καραλής, Κολέτσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35