social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε μπρος η Κηπούπολη, 1-0 στον Υμηττό

Πήρε μπρος η Κηπούπολη, 1-0 στον Υμηττό

Με γκολ του Νένδου από τα... αποδυτήρια, η Κηπούπολη πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδο του Υμηττού, που ήταν και η πρώτη της στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη αγωνίστηκε με πάθος και αφοσίωση στο πλάνο της, φτάνοντας στο νικηφόρο 1-0 χάρη σε προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του 26χρονου άσου μόλις στο 1ο λεπτό! Μάλιστα, στο 8' οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως ο Καλαμοτουσάκης νικήθηκε από τον Κατσιγιάννη σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Νένδος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να το κάνουν, όμως η Κηπούπολη κράτησε το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Μημίδης-Τζανόγλου

ΥΜΗΤΤΟΣ (Βασίλης Σκαλτσάς): Κατσιγιάννης, Βούτας (66' Οικονόμου), Ε. Παπαζαφείρης, Σωτηρίου, Λιακόπουλος, Διακόνης (58' Ζαρταλούδης), Καλούμενος (77' Κακούρης), Μοροσάνου, Πανάκης, Ντούλιας (58' Καββαδίας), Α. Παπαζαφείρης. 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Χαϊδάς, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Καλαμοτουσάκης, Μπίσκος (63' Βογιατζής), Καλέμης (55' λ.τρ. Τζαρέλλας), Ηλιόπουλος (89' Ρούτσης), Νένδος (89' Θεοχαρίδης), Σταματογιαννόπουλος (46' Κατσακούλας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35