social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνατός ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Δυνατός ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Περίφημα τα πήγε ο Ορφέας στο ντεμπούτο του Τέλη Πιστόλη στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Αιγάλεω επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Πετρούπολης σε ντέρμπι των δυτικών προαστίων, έχοντας υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Τσεσμελόγλου τελείωσε ιδανικά ωραία ατομική προσπάθεια (1-0), ενώ στο 29' δημιούργησε το γκολ που πέτυχε με πλασέ ο Φανός σε θέση τετ α τετ (2-0). Στο 69' ο τελευταίος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν από την άσπρη βούλα στο 87', με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παναγιωτόπουλος και το οποίο υποδείχθηκε σε χέρι του Μπελιά.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Γκούντας-Πάσκος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Χαρίτος, Αγγελακόπουλος, Μπελιάς, Λουκάς, Μαγαλιός (80' Μηδελιάς), Μαλισσόβας (60' Κονγκίνης), Βίλα, Φανός (90' Σαμπάνης), Τσεσμελόγλου, Σακάκος (80' Ραφτόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Άγγελος Πασχαλίδης): Παππάς, Κουμεντάκος (55' Νάτσης), Παπαχρήστος (46' Χινοπόταμος), Μαχαίρας (46' Ζευγούλας), Γάλαρης, Κωνσταντόπουλος (70' Ντίνος), Μήτκας, Τσιργιώτης, Τσαγκάρης, Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (78' Καφούρος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35