social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλοι σε ωραίο ματς Νίκη Αλίμου και Ποσειδών Γλυφάδας (2-2)

Ισόπαλοι σε ωραίο ματς Νίκη Αλίμου και Ποσειδών Γλυφάδας (2-2)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ ήταν αυτό που έγινε το πρωί της Κυριακής (22/10) στο γήπεδο Καλαμακίου ανάμεσα στη Νίκη Αλίμου και τον Ποσειδώνα Γλυφάδας για τον 1ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, έπειτα από ένα ωραίο παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ. Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Μαυρίδης πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια από την αριστερή πτέρυγα, γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μίχας με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα (29') ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Αλίμου, την οποία διαχειρίζεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, με τον Δήμο να πατάει περιοχή με ωραία ενέργεια και να πλασάρει ιδανικά για το 1-1. Στο 33ο λεπτό ο διαιτητής Κοντογιάννης έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σουβατζή για παρεμπόδιση παιχνιδιού σε στατική φάση της αντίπαλης ομάδας, όμως μετά από δύο λεπτά και υπό τις έντονες οχλήσεις των ανθρώπων και των ποδοσφαιριστών του Ποσειδώνα... πήρε πίσω την απόφασή του!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, όμως πάλι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο -κορυφαίος του Ποσειδώνα- Μαυρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας από πλάγια, συνέκλινε προς το ημικύκλιο της περιοχής και με δεξί σουτ νίκησε τον Γαβαλά για το 1-2!

Οι κυανέρυθροι, ωστόσο, έβγαλαν περίσσια ψυχικά και σωματικά αποθέματα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 76ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Δήμος, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πέρασε «μαγική» κάθετη πάσα στον Λααρούσι, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Αντωνόπουλου και «τσίμπησε» από πάνω του την μπάλα για το 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Γιαουπάι από αντίπαλο αμυντικό.

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Συνεφιάς-Μαρκόπουλος

NIKH AΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Γαβαλάς, Λασηθιωτάκης, Ε. Φύτρος (62' Καραμπής), Τούσα, Θυμιανός (69' Σιδέρης), Γ. Φύτρος, Γεωργαράκος (90' Σωτηρόπουλος), Δήμος, Καλομοίρης, Λααρούσι, Γιαουπάι

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦ. (Πέτρος Φυλακούρης): Αντωνόπουλος, Δερβισόγλου (46' Βομβιλάς), Καλατζής, Μαρτίνος (31' λ.τρ. Νικολαΐδης), Κουνάδης, Γκριτζάλης, Μαυρίδης, Αποστολάκης, Σουβατζής, Μίχας (46' Κόλλιας), Παπάζογλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35