social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλο διπλό για τον Άγιο Δημήτριο, 0-1 τον Πανερυθραϊκό!

Νέα μεγάλο διπλό για τον Άγιο Δημήτριο, 0-1 τον Πανερυθραϊκό!

Δεύτερη συνεχόμενη πολύ σπουδαία νίκη για τον Άγιο Δημήτριο που ανεβαίνει βαθμολογικά και δείχνει ότι στόχος του αποτελεί κάτι περισσότερο από μια καλή πορεία στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με γκολ του Μιτσάνη στο 2' επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 0-1 για την 8η αγωνιστική και έφτασε τους 13 βαθμούς και την 5η θέση (μαζί με τους Τράχωνες).

Το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη είχε κατανοήσει πλήρως τις δυσκολίες του αγώνα αφού είχε απέναντι του μια πολύ καλή ομάδα που βασίζεται στην δύναμη της έδρας της.

Παρ' όλα αυτά η Μπάρτσα έπαιξε όσο χρειάζονταν και πήρε ένα μεγάλο διπλό που μετά από εκείνο κόντρα στον Ήφαιστο της τονώνει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσον αφορά το ματς το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 2' όταν ο Γαβαλάς έκανε το σουτ ο Μολφέσης έκανε την ασθενή απόκρουση και ο Μιτσάνης από κοντά βρήκε δίχτυα.

Όσον αφορά τον Πανερυθραϊκό που μαζί με τον Άγιο Θωμά και τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη αγνοούν ακόμη τη λέξη... νίκη, η ομάδα του Γ. Δημητρίου πάλεψε αρκετά το ματς όμως δε κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα όσον αφορά το θέμα... βαθμών μένοντας στους 5 πόντους.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιαννης Δημητριου) Μολφέσης, Σουμελίδης, Μπαλλής, Καραμάνος, Βαρκαρώτας, Βαλλιάνος, Λουκάς, Απειρανθίτης, Τζήμας (65' Μουμούρης), Αραμπατζής (46' Ζιβάνοβιτς), Καραπαναγιωτίδης (75' Αχαρονιάν).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλεξης Μαντζουνης) Ζαγαρέλος, Βλαχόπουλος, Ζιάι (87' Πλυτάς), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμμης (80' Νομικός), Γαβαλάς (46' Ρίζος), Κασπίρης, Μιτσάνι (65' Ερμάλ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35