social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ήφαιστο (0-0 με Άρη Καλαμακίου) Ι Βράζουν με Νικολάου οι Περιστεριώτες

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ήφαιστο (0-0 με Άρη Καλαμακίου) Ι Βράζουν με Νικολάου οι Περιστεριώτες

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ήφαιστο που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο Καλαμάκι.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιο Δημήτριο την προηγούμενη αγωνιστική, οι κόκκινοι άφησαν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο μένοντας πλέον στο -10 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Αστέρα Καισαριανής. 

Πάντως η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του κ. Νικολάου θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα. Όσον αφορά τους γηπεδούχους για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμειναν αήττητοι ενώ σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία έχοντας φτάσει πλέον τους 9 βαθμούς. 

Στο 12 και στο 38' οι φιλοξενούμενοι είχαν σημάδεψαν το δοκάρι σε προσπάθειες του Λάγγα ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου ποδοσφαιριστή. Ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλωνάρη στο 60' με δεύτερη κίτρινη.

Στο 86' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όμως ο Μιχαλόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε αρχικά να απομακρύνεται στο Μπότο και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.

ΑΡΗΣ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης, Μπακαδήμας, Χιονης (86' Βασιλειαδης), Δημογιαννης (69' Ελευθεριάδης), Τζιμας, Καραγκιουλες (57' Καραγκιουλές), Μιχαλακόπουλος, Μπαλατσούρας, Μπρίλης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιώργος Καρατζάς) Μπότος, Σταύρου, Φράρος (57' Βλάχος), Κύργιας, Αγοραστός, Πάζα, Γονης (84' Ιατρου), Κλωνάρης, Σιδέρης, Λάγγας (62' Λιούκας), Σαμαράς (57' Σκούμας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35