social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Τερψιθέα, 4-0 τον Άτταλο

Άνετα η Τερψιθέα, 4-0 τον Άτταλο

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Τερψιθέα πέρασε από το γήπεδο Κ. Αχαρνών κόντρα στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Α. Μηλιά επικράτησε με 4-0 απέναντι σε ένα νεανικό σύνολο, που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά του στοιχίζει η απειρία του.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Πορταλιός εκτέλεσε έξυπνα και γρήγορα κόρνερ για τον Τσαβαλιά, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 21' ο Τσιρόπουλος αξιοποίησε ασίστ του Κολτσίδα και με πλασέ σημείωσε το 0-2, για να ακολουθήσουν δύο προσωπικά γκολ του Μ. Θερτσάι. Στο 40' με σουτ και στο 62' με κοντινό σουτ ο 17χρονος άσος διαμόρφωσε το 0-4, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γκικάς, Πρασσά-Ζερβού

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καββαδίας, Λώνης (87' Σουλταμπάλογλου), Κουτσόπουλος, Γυφτάκης (46' Χριστόπουλος), Σταθάς, Φουσέκας, Τσουλάκος (87' Αρκαδιανός), Αλιμπέρτης (65' Σοφιανός), Αμπαζάι (65' Κορλιές), Καραπατής, Τσιαπραΐλης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Λέπουρας, Λύσανδρος (75' Στασινόπουλος), Τσιρόπουλος, Σταύρου, Ρήγας, Μήτσιος (75' Γαλάνης), Κολτσίδας (75' Μέρμυγκας), Α. Θερτσάι, Πορταλιός (65' Τριάντης), Τσαβαλιάς, Μ. Θερτσάι (65' Συριόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35