social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Θέση του Γαλατσιου για τα επεισόδια

Η Θέση του Γαλατσιου για τα επεισόδια

Το εξης δελτίο τύπου εξεδωσε το Γαλατσι 

 '' Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ καίτοι είχε αποφασίσει να μην δοθεί συνέχεια στο πραγματικά απαράδεκτο περιστατικό το οποιο συνεβει στον αγώνα με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της υποχρεούται να απαντήσει.
Κατ αρχάς συμφωνούμε ότι είναι πραγματικά ντροπή να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις στους αγωνιστικούς χώρους, τις οποίες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ χωρίς καμία αναστολή.
Ο κ-ος προπονητής όμως παρέλειψε να αναφέρει οτι όλα ξεκίνησαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη του που έφτυσε και γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές μας και αφού η απαράδεκτη διαιτητής είχε μόλις διακόψει το παιχνίδι κι ενώ η ομάδα μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ (τετ α τετ με τον τερματοφύλακα).
Παρέλειψε να αναφέρει ότι παίκτης του έβριζε ασυστολα τον προπονητή της ομάδος μας και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ του παράγοντας της ομάδος του στο τέλος ηρθε και ζήτησε συγγνώμη.
Παρελειψε να αναφέρει τις απειλές του ποδοσφαιριστή του ο οποίος αποχωρησε με τα πόδια και όχι με ασθενοφόρο,για αντίποινα στο δεύτερο γύρο.
Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ όλα τα χρόνια διάγει μια πορεία ήθους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο αναγνωρίζεται από όλους και θέλοντας να αποφορτιστει το κλίμα, ΔΕΝ πρόκειται να απαντήσουμε ξανά σε καμία ανακοίνωση.
Για άλλη μια φορά απερίφραστα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοια γεγονότα ευχόμενοι να μην συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και θεωρούμε ότι ανεξάρτητα από το περιστατικό αυτο, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων είναι ένα φιλικό για το σύλλογο μας σωματείο με προσφορά στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο
Επίσης ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στο παιδί που έβγαλε τον ώμο του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε ανύποπτη φάση και που αυτός αποχώρησε με το ασθενοφόρο και να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35