social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλλη κλάση ο Αστέρας Καισαριανής, 5-1 τον Χολαργό και πρόκριση στο Κύπελλο

Άλλη κλάση ο Αστέρας Καισαριανής, 5-1 τον Χολαργό και πρόκριση στο Κύπελλο

Ομάδα άλλου επιπέδου και το αποδεικνύει σε κάθε του ευκαιρία.

Ο Αστέρας Καισαριανής επικράτησε με 5-1 του Χολαργού στο γήπεδο Γουδί και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το τελικό σκορ αποδεικνύει ότι η ανωτερότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής παρότι ο Χολαργός έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το α' μέρος αφού στο 22' το σκορ ήταν 3-0 υπέρ τους.

Όσον αφορά τον Χολαργό δεν είχε καλή παρουσία αφού παραδόθηκε στις ορέξεις των αντιπάλων τους. Στο 12' ο Γεραγωτέλλης βρήκε το Σαπαλίδη και με πλασέ ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 19' ο Σμυρνάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας για το 2-0, με τον Σαπαλίδη στο 22' να σημειώνει το 3-.

 

Στην επανάληψη ο Χολαργός βελτιώθηκε όμως αυτό δεν αρκούσε μειώνοντας στο 50' με τον Φωστέρη. Στο 69' ο Γεραγωτέλλης έκανε το 4-1 μέσα σε αποθέωση για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όπου ο Χασιώτης με σουτ εν κινήσει έγραψε το τελικο 5-1.

Νωρίτερα ο Χολαργός είχε δοκάρι με τον Ζαφείρη.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Φουτράκης, Μαχαιράς (72' Λεβέντης), Χασιώτης, Μουσταφίδης, Μαραγκουδάκης, Τζέλι (53' λ.τρ. Σταμούλης), Κραψίτης, Ρεντζής (23' λ.τρ. Ραχίμ), Σαπαλίδης, Σμυρνάκης (72' Άνχελ), Γεραγωτέλλης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Καραμάνος (27' Μάμαλης), Τσαγκαρης, Μιχελής (74' Κουτρουμπας), Βλασσόπουλο, Μπαλαχτσής, Ζιάμπρας (74' Χατζής), Τσιαντής (46' Πατερίτσας), Μπόλλης, Φωστέρης (74 Τσουμανης), Ζαφείρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35