social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απολαυστικός στο Γουδί ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη 1-4 τον Άγιο Θωμά

Απολαυστικός στο Γουδί ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη 1-4 τον Άγιο Θωμά

Σπουδαία από ψυχολογικής και βαθμολογίας σημασίας νίκη πήρε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη που επικράτησε με 1-4 του Άγιου Θωμα βυθίζοντας τον ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Οι κυανόλευκοι του Μάρκου Μαυρομάτη ήταν απολαυστικοί απέναντι σε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό δείχνοντας ότι θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της για να βελτιωθεί και να διεκδικήσει την παραμονή.

Στο 43 ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 0-1, με τον Πεταναι στο 48' να πετυχαίνει το 0-2. Στο 54' ο Ριζβάνι έκανε το 0-3, για να έρθει ο Πετανάι και πάλι στο 80 και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Τζώρτζης στο 89' για τους οράνιε.

ΠΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στεφανος Σοϊλεμές)Καυκιάς, Βαιππουλος (54' Πετράκης), Βουτυράς, Νικάκης, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τετώρος (54' Γκουρνέλος), Βάρφη (58' Μεταξούλης), Κολοβός, Μιχάη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Βλαχονικολέας (71' Δούρος), Αμπεντινάι (85' Τσαλέρας, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Ριζβάνι (82 Φουντας), Πετανάι (83' Νίκας), Δημητρόπουλος (85' Χάσκα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35