social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο διπλό για τον Άρη Καλαμακίου στην Ερυθραία (1-2)

Σπουδαίο διπλό για τον Άρη Καλαμακίου στην Ερυθραία (1-2)

Παρά το νωθρό του ξεκίνημα ο Άρης Καλαμακίου δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα της κατηγορίας.

Η δουλειά του Σπύρου Μόχλα και των παικτών του αποδίδει καρπούς με την ομάδα των νοτίων προαστίων να πανηγυρίζει το 3 της τρίποντο στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο 'Φώτης Βαρδαξής' με 1-2 του Πανερυθραϊκού που παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς μένοντας χωρίς νίκη μετά από 10 ματς.

Στο 18 ο Προμπονάς με πλασέ έκανε το 0-1, για να φτάσουμε στο 32' όπου ο Ελευθεριάδης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.Στο 51' οι γηπεδούχοι μείωαν με πέναλτι του Μολφέση ενώ στο 8' αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια από τα έντεκα βήματα όμως αυτή τη φορά ο Γουλής απόκρουσε. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη ο Μιχαλόπουλος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητριου) Μολφέσης, Σουμελίδης, Μουμούρης, Καραμανος (46' Αραμπατζής), Μπαλλής, Παπαδόπουλος (71' Τζήμας), Λουκάς, Απειρανθίτης, Βαλλιάνος (85' Παπαθανασίου), Μιχαλόπουλος, Αχαρονιαν.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (46' Κακούτης), Μπακαδήμας, Χιόνης, Δημογιάννης, Ελευθεριάδης, Καραγκιουλές (57' Μιχαλόπουλος), Τζήμας (72' Βασιλειάδης), Προμπονάς (80' Κολλινιάτης), Μπαλατσούρας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35