social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στο 1-1 ο Βύρωνας με την Ελπίδα

Έμειναν στο 1-1 ο Βύρωνας με την Ελπίδα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε σήμερα (11/11) το απόγευμα στο γήπεδο Εργάνης ανάμεσα στον Βύρωνα και την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με παράπονα από τη διαιτησία του Καρρά στο τέλος του αγώνα.

Ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Ζώτου στο 3ο λεπτό (1-0), όμως με τη σέντρα (4') ο Τσοχαντάρης ισοφάρισε με πλασέ μετά από ασίστ του Πάσχου για το 1-1. Οι Βυρωνιώτες είχαν τρία δοκάρια με τον Σταυρακάκη στο 10' και στο 45', αλλά και με τον Καρούσο στο 51', ενώ δοκάρι είχε και ο Πάσχος με φάουλ από πλάγια θέση στο 28'. Οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν η προβολή του Λαζάρου πέρασε μόλις άουτ. Σε εκείνη τη φάση, μάλιστα, οι άνθρωποι του Βύρωνα ζήτησαν με επίμονο τρόπο πέναλτι, που όμως αρνήθηκε ο διαιτητής Καρράς.

Διαιτητές: Καρράς, Σερεβέτας-Ματσούκας

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Αργύρης Παπακώστας): Βιδιαδάκης, Καρούσος (74' Πουρνάρας), Βενέτι, Κυρμάζογλου, Λιάτσος, Καρδαμίτσης, Καμίδης (80' Μπουτεράκος), Χάγιας, Μότσκα (63' Λαζάρου), Ζώτος, Σταυρακάκης (63' Δημάκης)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Κ. Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Ντάκα, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (55' Μάρκου), Κοτσίνης, Τσοχαντάρης, Σπυρόπουλος Π., Πάσχος (70' Κασνέτσι).

(Στοιχεία αγώνα-photo: Σωτήρης Νικητάκης, γραφείο Τύπου Ελπίδας Αγ. Αναργ.)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35