social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με ευρύ σκορ ο Ερμής Ηρακλείου στους Αγ. Αναργύρους (3-0 την Ελπίδα)

«Διπλό» με ευρύ σκορ ο Ερμής Ηρακλείου στους Αγ. Αναργύρους (3-0 την Ελπίδα)

Τις ευκαιρίες τους στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων οι γηπεδούχοι τις άφηναν αναξιοποίητες. Τις δικές τους οι φιλοξενούμενοι τις μετέτρεπαν σε γκολ. Κάπως έτσι, ο Ερμής έφτασε σε επικράτηση με το ευρύ 3-0 απέναντι στην Ελπίδα, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και του οποίου το σκορ πήρε διαστάσεις στα τελευταία λεπτά.

Μετά το «άγονο» πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν στο 49', όταν ο Κίτσος αστόχησε σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά μετά (53') οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν χάρη σε θαυμάσιο χτύπημα φάουλ του Λιαπίδη (0-1). Στο 55' η Ελπίδα πλησίασε την ισοφάριση, όμως οΤσοχαντάρης σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 66' το πλασέ του Κασνέτσι πέρασε μόλις άουτ. Στο 71' ο Νικολίτσας έδιωξε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουνέλη, για να φτάσουμε στο 90' όπου οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» το «τρίποντο». Ο Ηλιακίδης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή από τον Κουνάδη, ο Λιαπίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έδωσε ο Τριανταφύλλου και ο Ερμής εδραίωσε το προβάδισμά του (0-2). Μάλιστα, στο 94' ο Ηλιακίδης σκόραρε για το θριαμβευτικό 0-3 με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουνέλη.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γιαννόπουλος-Λεονταρίδης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος, Κοτσίνης (64' Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Πάσχος (60' Κασνέτσι)

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Ουρούτσι (77' Γιαννίκος), Κουνέλης, Αθανασίου, Γλατζίνας (86' Κολονιώτης), Παππάς (77' Γιαζατζίδης), Καραΐνδρος, Λιαπίδης, Τζούστας (71' Προμπονάς), Μπάρκουλας (86' Δούφης), Ηλιακίδης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35