social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος η Λυκόβρυση, 2-0 τον Άτταλο

Στο τέλος η Λυκόβρυση, 2-0 τον Άτταλο

Η επιλογή του Κ. Ιωάννου να αφήσει κάποια από τα πρώτα «βιολιά» της Λυκόβρυσης στον πάγκο, έκανε ντέρμπι το παιχνίδι με τον ουραγό Άτταλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής έριξε στο ματς τους πιο έμπειρους παίκτες του και, έτσι, η ομάδα του έφτασε στη νίκη με 2-0, σκορ ωστόσο που διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Αφού πρώτα είχαν δοκάρι σε δυνατό πλασέ του Ρόμπολα στο 55ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76' με πλασέ του Παπαχρήστου (1-0). Έξι λεπτά μετά (82') ο Σχίζας σημείωσε το 2-0 με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 90' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με πλασέ.

Διαιτητές: Γεωργίου, Σιδέρης-Στεφανοπούλου

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλάρης (74' Πετράκης), Τριάντης (46' Παπαχρήστος), Χρυσογονίδης, Δουληγέρης (46' Τασιούδης), Ρόμπολας (83' Κορρές), Μπεζάνης (46' Σχίζας)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Καββαδίας, Σουλταμπαλόγλου (77' Λιμάι), Σταθάς, Γυφτάκης (66' Βλάμης), Κουτσόπουλος, Φουσέκας, Αλιμπέρτης, Τσουλάκος, Καραπάτης (54' Ντόνης), Τσαπραΐλης, Μαρούσος (77' Χριστόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

Τζαναβάρας: Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την ανατροπή (vid)

Καλό ποδόσφαιρο και νίκη για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου 2-1 τον Χαλκηδονικό

Αγία Παρασκευή: Ένας τιμωρημένος και ένας αμφίβολος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35