social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Αθανασάκη ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 την Αλσούπολη στη Ν. Ιωνία

Με Αθανασάκη ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 την Αλσούπολη στη Ν. Ιωνία

Τρίτη συνεχόμενη σπουδαία νίκη πέτυχε ο Φοίνικας Περιστερίου και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας, όπου επικράτησε με 2-0 της Αλσούπολης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αθανασάκη που σημείωσε και τα δύο γκολ της επικράτησης.

Ο χαρισματικός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27' με πλασέ (0-1), ενώ στο 44' επιχείρησε το πλασέ από μακρινή απόσταση, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 60' ήταν η σειρά του Λαγού να «σημαδέψει» δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 75' όπου ο Αθανασάκης «χτύπησε» πάλι και με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το τελικό 0-2.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για να προηγηθούν στο σκορ, σε εξ επαφής κεφαλιά του Τρούσι που έφυγε άουτ και σε σουτ του Μάζη που απέκρουσε ο γκολκίπερ Πετράκης. Ομως, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι υπερτέρησαν και έφτασαν δικαίως στο «τρίποντο», έχοντας μάλιστα ευκαιρίες και για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κωτσοβίλης-Παπαγεωργίου

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Φειδάκης (65' Καλυβάς), Σώντας (58' Ψωμίδης), Ανδρέου, Παπαδήμας, Δουγιέκος, Κόκας (46' Φάρκωνας), Τρούσι, Μάζης (75' Τάγαρης), Σταθόπουλος, Κωνσταντάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος (60' Μποζάς), Νίτσογλου, Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (88' Κόρδας), Καρακασίδης (75' Ηλιόπουλος), Χαλικιάς, Λαγός, Αθανασάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35