social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γρίμμας: Η νίκη θα μας δώσει προβάδισμα μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι!

Γρίμμας: Η νίκη θα μας δώσει προβάδισμα μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι!

Την ΑΕ Περιστερίου υποδέχεται η ΑΕ Μεταμόρφωσης στο σπουδαίο ντέρμπι της Γ' ΕΠΣΑ το προσεχές Σάββατο (25/11).

Μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής η ΑΕΜ θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα για δυο λόγους: Αφενός μεν για να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕ Περιστερίου στους δυο βαθμούς και αφετέρου για να πάρει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία.

Ο προπονητής της Μεταμόρφωσης, κ. Γιάννης Γρίμμας μίλησε στο soccerlive.gr και αναφέρθηκε στο αυριανό (25/11) ματς λέγοντας

''Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ακόμη και στην Γ' ΕΠΣΑ όταν αγωνίζεσαι σε ένα ντέρμπι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός σε όλα τη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος διαθέτει αξιόλογη επιθετική γραμμή αφού έχει πετύχει περισσότερα από δυο γκολ σε κάθε ματς και αυτό δείχνει ότι έχει αρετές σαν σύνολο. Από εκεί και πέρα πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα παραταχθούμε με μόνο στόχο τη νίκη''.

Ερωτηθείς εάν θεωρει ότι με νίκη η ομάδα του έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση σχολίασε

''Αν και είναι πολύ νωρίς σαφώς και θα αποκτήσουμε προβάδισμα αφού ο αντίπαλος δεν έχει κάνει σε σχέση με εμάς το ρεπό του. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς αφού κανείς δεν παίρνει άνοδο από την 6η αγωνιστική, αλλά περισσότερο το προβάδισμα θα είναι στο ψυχολογικό κομμάτι''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35