social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολη συνθήκη, δύσκολο και το έργο του...

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολη συνθήκη, δύσκολο και το έργο του...

Ούτε στη Μεταμόρφωση κατάφερε να ενισχύσει -έστω και λίγο- τη συγκομιδή του ο Πανερυθραϊκός, που βλέπει πλέον την επαφή του με τις θέσεις της σωτηρίας να έχει κοπεί.

Η ομάδα του Γ. Δημητρίου, χωρίς νίκη ακόμα μετά από έντεκα αγωνιστικές, υποδέχεται σήμερα (25/11) τον Κένταυρο Βριλησσίων και θέλει οπωσδήποτε βαθμούς, σε ένα ματς που θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ποιοτικό αντίπαλο αλλά και τις αρκετές απουσίες του. Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος Αστέρας Καισαριανής θα επιδιώκει να διατηρήσει το απόλυτο με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Άρη Καλαμακίου, ενώ οι Τράχωνες θα είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον ουραγό Άγιο Θωμά. Ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ με τον Άγιο Δημήτριο,

Από εκεί και πέρα, βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη θέλουν ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη με αντίπαλο τον Ήφαιστο Περιστερίου, η Θύελλα Αγ. Δημητρίου κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης απέναντι στον Χολαργό, όπως και ο ΑΟ Περιστερίου με την Αθηναΐδα στη δική τους μάχη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής:

a1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35