social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Φοίνικα Περιστερίου και Λυκόβρυση (1-1)

«Χορταστική» ισοπαλία για Φοίνικα Περιστερίου και Λυκόβρυση (1-1)

Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της αγωνιστικής έγινε στο δημοτικό στάδιο Χωράφας, όπου ο Φοίνικας Περιστερίου και η Λυκόβρυση έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να συμπεριλαμβάνουν ισοφάριση και από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα!

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες για γκολ, κατάφεραν εν τέλει να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο μέρος. Αφού πρώτα ο Διονυσόπουλος... προειδοποίησε με εξ επαφής κεφαλιά στο 52', όπου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι με τη βοήθεια και του γκολκίπερ Αγγελάκη, στο 62ο λεπτό ο Αθανασάκης ολοκλήρωσε όμορφη προσωπική ενέργεια και με πλασέ σημείωσε το 1-0. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι μετέφεραν το παιχνίδι προς την περιοχή του Πετράκη και έφτασαν μια... ανάσα από την ισοφάριση στο 89', όταν ο Ρόμπολας «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά. Τρία λεπτά μετά (92'), όμως, ο Δουληγέρης βρήκε... δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά! Στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε, ο Φοίνικας έψαξε το γκολ της νίκης, έχοντας στο 94' δοκάρι σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Λαγού! Ωστόσο, το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Τσατσούλη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αραβίδης-Μπαζακούλας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος, Νίτσογλου, Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (89' Μπόζας), Καρακασίδης (63' Ηλιόπουλος), Χαλικιάς (84' Κόρδας), Λαγός, Αθανασάκης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης (79' Παπαχρήστος), Καβαλλάρης (46' λ.τρ. Δουληγέρης), Σχίζας (70' Τριάντης), Τασιούδης, Πετράκης (79' Π. Κορρές), Ρόμπολας, Χρυσογονίδης (70' Μπεζάνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35