social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Ορφέας Αιγάλεω στο Χαϊδάρι, 2-1 τους Λύκους!

Τεράστιο «διπλό» ο Ορφέας Αιγάλεω στο Χαϊδάρι, 2-1 τους Λύκους!

Τι είναι ικανός να πετύχει έδειξε σήμερα (26/11) το πρωί ο Ορφέας Αιγάλεω, σημειώνοντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Β' ΕΠΣΑ!

Σε ματς για την 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο, η ομάδα του Τ. Πιστόλη πήρε σπουδαίο «διπλό» στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου, επικρατώντας με 2-1 των Λύκων που μέχρι χθες βρίσκονταν μόνοι τους στην πρώτη θέση της κατάταξης!

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι κόκκινοι πήραν το προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Σταύρου (0-1), με τον Τσατσαλίδη να ισοφαρίζει με πλασέ σε 1-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν περίσσια ψυχικά και σωματικά αποθέματα, φτάνοντας σε δεύτερο γκολ, που αποδείχθηκε νικητήριο, στο 83' με προσωπική ενέργεια και σουτ του Φανού (1-2)!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ορφέα Αιγάλεω θέλησαν να ευχαριστήσουν θερμά τους Λύκους Χαϊδαρίου για την άψογη φιλοξενία τους.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Πάσκος-Μπάγιας

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοφ, Λώλος, Τσατσαλίδης (67' Λάλλος), Αδαμίδης, Ταρούσα, Γιαννόπουλος, Ζαρκαδούλας, Καραθανάσης, Περλέσι, Γκοτσούλιας (80' Κουμουνδούρος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Σταύρου, Σακάκος, Μπέλιας, Βουτσινάς, Λούκας (60' Μαγαλιός), Φ. Αγγελακόπουλος (79' Β. Αγγελακόπουλος), Βίλα, Φανός, Τσεσμελόγλου (92' Κονγκίνη), Λάπας (79' Χαρίτος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35