social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσπασε το... ρόδι η Νίκη Αλίμου, 2-0 τον Πλάτωνα

Έσπασε το... ρόδι η Νίκη Αλίμου, 2-0 τον Πλάτωνα

Μπορεί η εμφάνισή της αυτή τη φορά να μην ήταν εξίσου καλή όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις, αποδείχθηκε αρκετή ωστόσο για να οδήγησει τη Νίκη Αλίμου (Πανιώνιος β') στην πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Μούτου επικράτησε με 2-0 του Πλάτωνα στο γήπεδο Καλαμακίου, σκοράροντας μία φορά στο ξεκίνημα του αγώνα και άλλη μία πριν το φινάλε του. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λααρούσι αξιοποίησε συνεργασία των συμπαικτών του και με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0), με τον Γεωργαράκο να σημειώνει το 2-0 στο 89' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δήμου και σύγχυση στην άμυνα. Οι κυανέρυθροι είχαν κι άλλες καλές στιγμές απέναντι στους αντιπάλους τους, που δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Διαιτητές: Λαρίσης, Αντωνόπουλος-Πάσσαρης

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Παπαχρήστος, Γ. Φύτρος, Ε. Φύτρος (60' Μαρκόπουλος), Ντάμιαν, Θυμιανός, Μελάς (82' Νίνο), Ντάπε (75' Γεωργαράκος), Δήμος, Καλλέργης, Λααρούσι (60' Παπαργύρης), Γιαουπάι (82' Λασηθιωτάκης)

ΠΛΑΤΩΝ (Γιώργος Καλούδης): Ζαραβέλης, Μυλωνάς, Πελέκης (62' Βασιλικός), Φελεμέγκας (75' Πλέσσας), Αναγνώστης, Ξούρας, Ψαρουδάκης, Μουσαμπέλιου (62' Κορφιάτης), Μοδιάτης (90' Καλτσά), Λάμπος (90' Καραμάνος), Καρατζούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35