social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία πρόκριση ο Χαραυγιακός, απέκλεισε με 2-1 τον Ηλυσιακό!

Σπουδαία πρόκριση ο Χαραυγιακός, απέκλεισε με 2-1 τον Ηλυσιακό!

Σοβαρή υποψηφιότητα για... μεγάλα πράγματα στο φετινό Κύπελλο βάζει ο Χαραυγιακός από τη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, αποδεικνύοντας πως η... τέχνη των μεγάλων προκρίσεων δεν ξεχνιέται!

Σήμερα (29/11) το απόγευμα, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης φάσης του θεσμού, η ομάδα των νοτίων προαστίων απέκλεισε -και- τον Ηλυσιακό, του οποίου επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο Ηλιούπολης β', για να κάνει δικό της το πρώτο από τα οκτώ εισιτήρια της προημιτελικής φάσης! Αγωνιζόμενοι με πάθος και «δίψα» για την πρόκριση, οι «νερατζούρι» απέκλεισαν έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες ψηλότερα και ο οποίος στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου «έριξε» ορισμένα από τα καλά του «χαρτιά» στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι του Θ. Γεωργούλη πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Νίκου μετά από σύγχυση στην άμυνα και ασθενή απομάκρυνση των αμυνομένων σε εκτέλεση κόρνερ (1-0), με τον Μακρίδη να ισοφαρίζει με πλασέ στο 60ο λεπτό (1-1). Οι κιτρινόμαυροι έκαναν το πρώτο βήμα για την ανατροπή, όμως οκτώ λεπτά μετά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν, καθώς ο Βουρλούμης υποδέχθηκε ωραία την μπάλα και με σουτ σημείωσε το 2-1 για τον Χαραυγιακό, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Πατεράκης, Βαμβακάς-Κουλοσούσας

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Μπέτσο, Κουντουριώτης, Μιχαηλίδης, Κυργοτάσης, Βουρλούμης, Ζαχαρόπουλος, Τουγουντζόγλου, Τάφα, Γκούγκας, Δραμουντανής (78' Τσοντάκης), Νίκου

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεας Μαντζουνης): Μακρής, Κωστόπουλος (65' Παρασκευόπουλος), Καψάλης (46' Τσέργας), Σεμερτζάκης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Γιαννόπουλος, Μακρίδης, Βρυώνης (62' Λέκκας), Σαρρηασλάνογλου (51' Κράσι), Καλλός (62' Κασσιανός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35