social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον... άτυχο ΠΑΟ Ρουφ που φωνάζει για τον Καπίρη

Μεγάλη νίκη ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον... άτυχο ΠΑΟ Ρουφ που φωνάζει για τον Καπίρη

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άρης Καλαμακίου που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ και έδωσε αξία στο Χ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Καισαριανής.

Οι γηπεδούχοι χάρη σε τέρμα του Ελευθεριάδη στο 45+2 πήραν το ζητούμενο από το ματς και πλέον μπορούν να κοιτούν το μέλλον ακόμη πιο αισιόδοξα.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι που έχουν παρονα από την διαιτησία του Καπίρη άξιζαν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση αφού ήταν ανώτεροι από τον Αρη, αφού δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο α μέρος οι κόκκινοι ήταν ανώτεροι και προσπάθησαν αρκετά όμως αστόχησαν στις φάσεις που δημιούργησαν.

Στην επανάληψη από τη στιμγή που έγινε το 1-0 η Αούστρια ρίσκαρε, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Στατήρη, Γεωργιου και Σταμάτη, ζητώντας μάλιστα και δυο πέναλτι στο 69 και 70', το πρώτο για μαρκάρισμα πάνω στον Γεωργίου και το δεύτερο για χέρι.

Πάντως η φάση που εξόργισε τους ανθρώπους του Ρουφ έλαβε χώρα στο 85 όταν ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Μανέτα για επικίνδυνο παίξιμο προς τον Τζίμα. 

Γενικότερα η διαιτησία του Καπίρη κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι ήταν κακή, ενώ ο αθηναιος ρέφερι απέβαλλε με τη λήξη του αγώνα τον Καψή από πλευράς ΠΑΟ Ρουφ με απευθείας κόκκινη. 

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (68' Κολλινιάτης), Μπακαδήμας (20' λ.τρ. Χιονης), Κακούτης, Δημογιάννης, Ελευθεριάδης, Καραγκιουλές (79' Πετρόπουλος), Τζίμας, Προμπονάς, Μπαλατσούρας..

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιώργος Ζουμπουνέλης) Βελτσίστας (46' λ.τρ. Κουνάδης), Γεωργόπουλος, Τσουκαλάς (83' Μπόκος), Ηρακλής, Μανέτας, Παλάτσιος, Στατήρης, Καραγιάννης (62' Καλτσάς), Γεωργίου, Κουραφαλος (61' Καψής), Θερτσάι (61' Σταματης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35