social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» το Παλαιό Φάληρο, 2-0 τον Αθηναϊκό

«Καθάρισε» το Παλαιό Φάληρο, 2-0 τον Αθηναϊκό

Δίχως να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, το Παλαιό Φάληρο «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, επικράτησε με 2-0 και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή του.

Οι κυανέρυθροι εντόπισαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στη νίκη, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 13η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες να είναι σχεδόν μηδαμινές! Στο 8ο λεπτό ο Σέχι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, νωρίτερα όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Κουντουρέλη. Στο 35' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν το πλασέ του Κολέβρη από πλάγια θέση έφυγε άουτ. Ακολούθησε επτάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι εξαιτίας σύγκρουσης κεφάλι με κεφάλι του Λένγκα με τον Σέχι, που είχε ως συνέπεια ο δεύτερος να αντικατασταθεί αναγκαστικά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Π. Φάληρο πήρε το προβάδισμα. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Ποζίδης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, ο Ροβάτσος αιφνιδιάστηκε και άργησε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να μαζέψει την μπάλα από την εστία του (1-0). Δώδεκα λεπτά αργότερα (62') ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Β. Γαλάνη. Ο Μαυρέλης εκτέλεσε με σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας φάουλ από τον άξονα και ο Λένγκα που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, από κοντά την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-0. Παρά τις αλλαγές προσώπων και τις ενέργειες από τον πάγκο των «λόρδων», το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, ούτε και η εικόνα της ομάδας του Βύρωνα που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν προβληματική. Πάντως, ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να έχει μπει στο παιχνίδι στο 76' ο Μουρελάτος βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Καβακλή, μετά από λάθος στην κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων. Ωστόσο, η επιλογή του δεν ήταν καλή, με τον γκολκίπερ του Π. Φαλήρου να αποκρούει σωτήρια.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Τζέλος-Κουντουρέλης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Κολέβρης (89' Παπαδήμας), Σταματάκης, Αφράτης, Λένγκα (84' Μπούρσαλης), Μπένα, Μακρυγιάννης (68' Δαφερέρας), Ποζίδης, Φεντόροβ (68' Βάιας), Μαυρέλης, Σαραντόπουλος

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Ροβάτσος, Μπαλίου (67' Γκιόλιας), Ντούρος, Αλί (60' Ζάκος), Τζάκος, Κατσαούνος, Χαλουβάς (60' Δούμτσης), Μουρελάτος, Σέχι (42' λ.τρ. Οντιαμπό), Λάιος, Παλαντέσκου (67' Θανόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35