social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο Τριφυλλιακός, 3-0 τον Νεοπεντελικό

Μόνος πρώτος ο Τριφυλλιακός, 3-0 τον Νεοπεντελικό

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα (3/12) ο Τριφυλλιακός στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Για την 9η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Κατσαρού επιβλήθηκε με 3-0 του Νεοπεντελικού, επωφελούμενη παράλληλα και από την ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου στο Περιστέρι απο την Ανθούπολη.

Στο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου ο Αλικάι άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 14', παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Τουλίτση σε σουτ του Ζάχαρη (1-0), ενώ στο 28' ο Χάβος είχε δοκάρι με σουτ από θέση εκτός περιοχής. Ο ίδιος παίκτης είχε δεύτερο δοκάρι στο 68' με κεφαλιά, για να αναλάβει δράση στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο Γεωργίου. Αρχικά, σημείωσε στο 79' το 2-0 με πλασέ και δύο λεπτά μετά (81') αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Φέρλιας για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Καπίρης, Κοκκίνης-Παγούνης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Τσιάτσιος, Βαλασιάδης, Ζάχαρης (61' Φέρλιας), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (76' Κατσαρός), Αλικάι (67' Μακρής)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Κυρκασιάδης, Κανέλλος (72' Γκόφας), Σταυρόπουλος, Ταουζής (90' Καραγιάννης), Σίλλος, Τσόγκας (46' Παπαδόπουλος), Βλάχος (72' Γεωργαντής), Μπιτσάκης, Γκόνος (76' Μεταξάς), Γκιονάι.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35