social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία χωρίς γκολ για Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και Καματερό!

Ισοπαλία χωρίς γκολ για Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και Καματερό!

Σε έναν αγώνα γεμάτο δυναμικές φάσεις και αγωνία, ο ΠΑΟ Καματερού έμεινε στο 0-0 με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων.

Στο 4ο λεπτό, ο Φώτης Τσουτσάνης του ΠΑΟ Καματερού σημείωσε γκολ, αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο αγώνας συνεχίστηκε με πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του ΠΑΟ Καματερού. Στο 18ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Ελπίδας Νικολιτσας απέκρουσε το σουτ του Ματέο Μπινέρι και η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Μπινέρι συνέχισε να απειλεί τα δίχτυα του αντιπάλου, με νέο σουτ στο 23ο λεπτό που αποκρούστηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα της Ελπίδας. Στο 30ο λεπτό, το σουτ του Πέτρου έξω απο την περιοχή βρήκε το κάθετο δοκάρι, αναγκάζοντας τους οπαδούς να "κρατούν την αναπνοή τους".

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στον πίνακα των σκορ. Στο 68ο λεπτό, το σουτ του Παππά αποκρούστηκε ασθενώς από τον τερματοφύλακα Νικολιτσα , ενώ η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια του Μπινέρι αποκρούστηκε για δεύτερη φορά.

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, η Ελπίδα λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη με ένα φοβερό σουτ του Τσοχαντάρη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Καματερού, Κολιάκης, αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Νικολιτσάς, Κοτσίνης (55’ Γιαμαρέλος Κ.), Κοταρίδης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος, Γιαμαρέλος Α., Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Λάνη

Καματερό: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Πέτρου, Καλογερής, Παππάς, Πρισιμιτζής (88’ Παπαιωάννου), Μπινέρι, Τσουτσάνης (83’ Γεωργόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35