social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένουν στην κορυφή τα Βριλήσσια, 4-0 στην Τερψιθέα

Παραμένουν στην κορυφή τα Βριλήσσια, 4-0 στην Τερψιθέα

Με επιβλητική εμφάνιση και ευρύ σκορ πέρασαν από το γήπεδο της Τερψιθέας τα Βριλήσσια, καθώς επικράτησαν με 4-0 της τοπικής και «μουδιασμένης» ομάδας, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ για αφαίρεση έξι βαθμών από τη συγκομιδή.

Χάρη στην επικράτησή της η ομάδα των βορείων προαστίων παραμένει στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας, έστω και κατά έναν βαθμό διαφορά από τον Χαραυγιακό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό χάρη σε προσπάθεια του Καλιαμπάκα από κοντά μετά από απόκρουση του Λέπουρα σε σουτ του Βαζέχα (0-1), με τον Καλιαμπάκα να ευστοχεί σε πέναλτι για το 0-2 στο 43'. Πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία τους να μπουν στο παιχνίδι, όμως ο Πορής νικήθηκε από τον Τζεβελέκη σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 51' ο Κ. Πετόκου «σφραγίσε» το «τρίποντο» για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το 0-3 με προσωπική ενέργεια και πλασέ, ενώ στο 57' ήταν η σειρά του Λ. Πετόκου να σκοράρει, κάνοντάς το με ψηλοκρεμαστό σουτ για το 0-4.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Καφρίτσας-Ζερβού

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Λέπουρας, Λύσανδρος (63' Μέρμυγκας), Τσιρόπουλος, Σταύρου, Γραμματικόπουλος (41' Μυλωνάς), Γαλάνης, Θερτσάι, Πορταλιός, Τριάντης (51' Ταμποτέλης), Τσαβαλιάς (63' Συριόπουλος), Πορής (63' Στασινόπουλος)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Λ. Πετόκου (60' Ελεζάι), Ρούσσης, Μ. Τσιούμας, Δημητρέλος (60' Τομαράς), Μότσιος (69' Στ. Τσιούμας), Κόκκινος (46' Νικόλα), Αραμπατζής, Καλιαμπάκας (69' Αναστασίου), Βαζέχα, Κ. Πετόκου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35