social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη νίκη ο Κολωνός, 2-1 τον Τριφυλλιακό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Απίθανη νίκη ο Κολωνός, 2-1 τον Τριφυλλιακό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Ένα φοβερό ματς με απίστευτο φινάλε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, όπου ο Κολωνός πέτυχε ανεπανάληπτη ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και υποχρέωσε τον Τριφυλλιακό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Γ. Ποδαρά επικράτησε με 2-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν «κλείδωσε» το «τρίποντο» και το πλήρωσε!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, καθώς στο 15ο λεπτό ο Παππάς εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Βασιλειάδης. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησαν τελικά να προηγηθούν στο σκορ στο 78ο λεπτό χάρη σε ενέργεια και πλασέ του Γεωργίου (0-1). Ο Τριφυλλιακός είχε κάποιες καλές στιγμές για δεύτερο γκολ, όμως ο Κολωνός δεν... παράτησε το ματς και ανταμείφθηκε στις καθυστερήσεις! Στο 92ο λεπτό ο Χριστόπουλος ισοφάρισε με πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Σκεύη (1-1) και στο 95' ο Τζωρτζάτος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Αρβανίτης, Λεονταρίδης-Σερεβέτας

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιώργος Ποδαράς): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Ρώσσι, Χριστοφόρου, Τσίλιος, Οντατσής (52' Δαρζέντας), Ζέφι, Τζωρτζάτος, Τοσούνι (46' Σκεύης), Παππάς (63' Γκιόλας), Ίμπρο (73' Λουφάκης).  

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Μαλέλι, Κατσαρός (71' Μακρής), Παρδάλης, Χάβος, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (77' Ζάχαρης), Φέρλιας (54' Κονταράτος).

(photo: abola.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35