social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα... πάνω κάτω οι Ίωνες Αλίμου, 3-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Τα... πάνω κάτω οι Ίωνες Αλίμου, 3-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Σε ένα ματς που «στράβωσε» στο ξεκίνημά του, οι Ίωνες Αλίμου ευτύχησαν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στο νικηφόρο 3-1 απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Στο γήπεδο Καλαμακίου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Παπανικολάου (0-1), για να φτάσουμε στο 67ο λεπτό όπου έμελλε να γίνει η πλέον καθοριστική φάση στο παιχνίδι. Ο Χίνος υπέπεσε σε πέναλτι αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Δημητρακόπουλος από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-1 (68'). Δέκα λεπτά μετά (78') ο Κανάκης σημείωσε το 2-1 και στο 90' ο Βαφειάδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Γκίκας, Ρομπότης-Ανδρέου

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηανόγλου (86' Γαλάνης), Λαζάρου (46' Ποιμενίδης), Γκλεζάκος (46' Νικήτας), Φερρατσάκου (70' Βαφειάδης), Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (80 Μπέλερης)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μίχος (35' λ.τρ. Μαλαπάνης), Κοντοπύργιας, Σφίχτης, Αλεφραγκής, Χήτος, Σαρδέλης, Μπάρκας, Μαργαρώνης, Μπαγιατάκης (75' Περδίκας), Παπανικολάου (52' Τσακαλάκης (70' Κρανιώτης)), Κολιας (51' Φαράκλας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35