social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολο απόγευμα τα Σούρμενα, 4-0 τον ΑΟ Μελισσίων

Εύκολο απόγευμα τα Σούρμενα, 4-0 τον ΑΟ Μελισσίων

Εύκολο απόγευμα για τα Σούρμενα, δίχως να ιδρώσουν επικράτησαν των Μελισσίων με 4-0 και παρέμειναν στο... κυνήγι της πρώτης θέσης.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο  πέτυχαν οι νικητές που επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Άκρως αποτελεσματικά οι παίκτες του Γιάννη Τάμπραντζη στο πρώτο μέρος, κυκλοφόρησαν πολύ ωραία την μπάλα στο χώρο, ήταν κινητικά, τελικά κατάφεραν να μετουσιώσουν σε σκορ τις λίγες ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Απ'την άλλη πλευρά τα Μελίσσια υποτίμησαν τον εαυτό τους, προσπάθησαν να περάσουν βαθιές μπαλιές στην πλάτη των αντιπάλων δίχως επιτυχία. Το ίδιο έργο και στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς δύο τέρματα και κλείδωσαν νωρίς το παιχνίδι. Γεγονός που εδώ την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Στο 4' ο Μαρινάκης έκανε το 1-0, με τον Γαλανόπουλο με αυτογκολ να σημειώνει το 2-0. Στο 52 και πάλι ο Μαρινάκης χρίστηκε σκόρερ για το 3-0, για να έρθει ο Αρσενίου και να γράψει το τελικό 4-0.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζης) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Κωνσταντινίδης, Σούλκο (75' Ψαθάκης), Σετελλάρι, Αρβανίτης (83 Γκουρτζοβαλίτης), Μαρινάκης (83 Φασούλας), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Αρσενίου (67' Χαπάλογλου), Λειβαδάς (75' Λεμονής).

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιάννης Μαγγίνας) Πυρένης, Γούλας, Φουκούλης (83' Σαμπερ), Γαλανόπουλος, Τιμολέων, Μαράνος (72' Παπακωνσταντίνου), Γλογοβίτης (46' Ζαμάνης), Σβίγγος, Κολονέρος (83' Καλαντζής), Παπαχρήστος, Μιχαλέας (72' Πρόβατος). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35