social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το… βιολί της η Διάνα, 3-1 το Παλαιό Φάληρο στην Ηλιούπολη και καραδοκεί!

Το… βιολί της η Διάνα, 3-1 το Παλαιό Φάληρο στην Ηλιούπολη και καραδοκεί!

Συνέχεια στα «τρίποντα» με καλές εμφανίσεις για την Διάνα που επικράτησε με 3-1 του Παλαιού Φαλήρου στο «Ηλιούπολης Β’» και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τη Νέα Ιωνία πριν από το ντέρμπι που θα δώσουν οι «Πρόσφυγες» με τα Σούρμενα σε μια εβδομάδα.

Αντίθετα, στους 19 βαθμούς και την 9η θέση έμεινε η ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αλλά ήταν τιμωρημένος, ενώ ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων έχει παραπονα από τη συμπεριφορά του διαιτητή Νικολάου προς παίκτη, αλλά και το πέναλτι στο 24’.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα μπήκαν με το… πόδι στο γκάζι και στο 9’ βρέθηκαν μπροστά με 2-0. Αρχικά, η… καρδιά όλων έμεινε στη θέση της στο 3’ με τον πόνο που ένιωσε ο Γεωργιάδης στο γόνατο. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ποντικάκος «σέρβιρε» από τα αριστερά και ο Παπαντζίμας άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά. Πανομοιότυπη φάση στο 9’ με τον Φάρο να σεντράρει από τα δεξιά και τον Ποντικάκο να βρίσκει εστία, επίσης, με το κεφάλι για το 2-0, όμως χρειάστηκε η συμβολή του επόπτη Σερεβέτα διότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Καβακλής απέκρουσε στη γραμμή.

Στο 21’ το πλασέ του Ζώη σταμάτησε στον Καβακλή και τη βάση του δοκαριού, ενώ στο 24’ ο επιθετικός της Διάνα κέρδισε το πέναλτι από τον Λένγκα. Νέες διαμαρτυρίες του Παλαιού Φαλήρου και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό Μπένα, όμως ο Καβακλής έκανε διπλή επέμβαση απέναντι στον Ζώη, διατηρώντας το 2-0. Μετά το 30’ ο ρυθμός έπεσε και στο 41’ ο Μπένα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Παπαδόπουλο στη σέντρα.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, η Διάνα μπήκε με την ίδια «ορμή» και στο 49’ πραγματοποίησε το 3-0 έπειτα από σέντρα του Νίκολι από τα αριστερά και κεφαλιά του Παπαδόπουλου από το δεύτερο δοκάρι στο… πρώτο, σκοράροντας έτσι με νέο τρόπο για φέτος. Μοιραία οι γηπεδούχοι κατέβασαν «στροφές», όμως στο 60’ ο Αφράτης σημείωσε ένα υπέροχο γκολ εκτελώντας ένα φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και «κρεμώντας» του Μάρκου για το 3-1! Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν καλύτερα με δέκα παίκτες, οι αδερφοί Καζάκοι είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Φάρο στην τριάδα της επίθεσης, αλλά το 3-1 δεν άλλαξε ως το 93’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Σερεβέτας Σ. - Καράμπελας Ε.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (70’ Πανίδης), Κουτσογκίλας Π., Νίκολι (55’ Κατσιάνης), Γεωργιάδης (55’ Καζάκος Αλ.), Μπαρδάκης, Παπαντζίμας, Κωνσταντινίδης, Ζωής (55’ Καζάκος Π.), Φάρος, Ποντικάκος (81’ Κουσάνας Ηλ.).

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Κολευρής, Σταματάκης (54’ Χαραλαμπίδης), Αφράτης, Λένγκα, Μπένα, Δαφερέρας (54’ Παπαδήμας), Ποζίδης, Φεντόροβ (88’ Τσάμης), Μαυρέλης (54’ Μπούρσαλης), Σαραντόπουλος (75’ Βάιας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35