social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ηρακλή Περιστερίου και Λυκόβρυση (1-1)

Μοιρασιά για Ηρακλή Περιστερίου και Λυκόβρυση (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλή Περιστερίου με τη Λυκόβρυση για τη 10η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο Ηφαίστου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές δίκαιο ως αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Τασιούδη από το ύψος της περιοχής (0-1). Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα (31') ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Πάνου στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-1). Οι όποιες προσπάθειες ακολούθησαν για άλλο γκολ απέβησαν άκαρπες, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Τζάνης-Ρούσσος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Σοροβίγκας, Μαρίνος (33' λ.τρ. Χρυσοχόος), Μήτρος (11' λ.τρ. Πάνος), Ζαρκαλής, Βασιλείου (75' Νίτας), Ν. Μήτρος, Σάσσαλος, Νίκος, Βαρδαραμάτος, Πουρίκη (75' Ζαφειράτος)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλάρης, Σχίζας (52' Πετράκης), Τασιούδης, Δουληγέρης (75' Παπαχρήστος), Ρόμπολας, Χρυσογονίδης (52' Τριάντης).

 


Σχετικά άρθρα

Πανακούλιας: «Μπορούν να ανταπεξέλθουν στην νέα πρόκληση οι παίκτες μου - Αποχώρησε ο Χίνος»

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ (17/18-2-2024)

Άνετα ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 5-0 την Άμιλλα Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35